Dezinsekcija

DEZINSEKCIJA STAMBENOG ILI POSLOVNOG PROSTORA

Kada imate problem sa štetočinama ili želite da zaštitite svoj dom od budućih okupatora, mi ćemo primeniti sva naša znanja u oblasti dezinsekcije za identifikaciju korena vašeg problema i sprovešćemo dezinsekciju koja odgovara vašem domu ili poslovnom prostoru. Za identifikaciju i rešavanje problema sa bubama, mi koristimo sistem:

PUN
(Procena, Uništavanje i Nadzor)

Naš način rada:

Prilikom svake posete, rade se tri stvari ...


PROCENA BROJA INSEKATA I MERA DEZINSEKCIJE

Ako ste videli dokaze o štetočina ili želite pomoć u zaštiti svog doma od neželjenih gostiju, naša stručna služba će doći i pregledati vaš dom. Pri prvoj poseti, ćemo sprovesti temeljnu inspekciju vašeg stana ili kuće i identifikovati mesta visokog rizika kao što su ulazne tačke, curenja i pukotine. Možete očekivati da prva poseta traje oko 45 minuta do sat vremena, za redovne posete 20 do 30 minuta. Na kraju ove posete, napravićemo izveštaj o pregledu koji naglašava sve probleme i preporučuje plan dezinsekcije prilagođen vašem domu.

 
PRIMENA PREPARATA ZA DEZINSEKCIJU

(dezinsekcija, uništavanje buba, gnezda i sl.) Služba za dezinsekciju će se pobrinuti za bilo koje od identifikovanih problema i dezinsekciju na kritičnim područjima, uništavanjem svih prisutnih buba i njihovih gnezda. Korišćenjem sredstava za dezinsekciju neškodljivih po čoveka i okolinu temeljno i efikasno ćemo izlečiti vaš problem sa štetočinama. Nakon završene dezinsekcije dobićete pisanu garanciju za narednih 6 meseci koji naglašava šta je urađeno i šta eventualno treba uraditi da biste bili trajno zaštićeni od buba.


NADZOR EFIKASNOSTI DEZINSEKCIJE

Štetočine ne dolaze samo jednom godišnje, pa zašto bismo i mi? Kao deo naše usluge dezinsekcije može se dogovoriti i redovna odbrana od buba po potrebi ili po rasporedu radi pevencije ponovnog pojavljivanja štetočina. Zima, proleće, leto ili jesen, naša služba za dezinsekciju će pomoći da budete sigurni da se štetočine više neće pojavljivati u vašem domu. Mi smo srećni ako ste vi 100% zadovoljni.

Ukoliko želite da se sami borite protiv buba, na stranici prodaja preparata za dezinsekciju možete pronaći najjefikasnija sredstva za uništavanje i odbijanje svih vrsta insekata.

Dezinsekciju vršimo primenom preparata za dezinsekciju u vidu GELA ili PRSKANJEM u zavisnosti od efikasnosti u datom prostoru.

Naše usluge dezinsekcije možete koristiti, kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima u Srbiji.

Garantujemo najnižu cenu, najviši kvalitet u uspešnu odbranu.

Za pravna lica izdajemo potvrdu o izvršenoj dezinsekciji.

POZOVITE 065 66 33 731

za

NAJJEFTINIJU DEZINSEKCIJU

CENA DEZINSEKCIJE STANOVA I KUĆA

Cene usluga dezinsekcije stanova i kuća (bubarusi, bubašvabe, mravi, paukovi i moljci) po površini za dezinsekciju na području grada Beograda:

 

KVADRATURA CENA
od 61 do 80mkv 1500 dinara
od 81 do 100mkv 1700 dinara
Preko 100mkv Dogovor

 

Poseban popust za kućne savete, tj. stanare zgrade

sa vise od 5 stanova u ulazu!!!

Cena već od 800-1000 dinara (zavisi od broja stanova).

Dezinsekcija prskanjem i gelovima. 

 

CENA DEZINSEKCIJE KUĆA, STANOVA, LOKALA I POSLOVNIH PROSTORA

Cene usluga dezinsekcije kuća, stanova, lokala i ostalih poslovnih prostora (stenice, buve i krpelji) po površini za dezinsekciju na području grada Beograda:

 

KVADRATURA CENA
5-40 kvadrata 3290 dinara
41-50 kvadrata 3790 dinara
51-60 kvadrata 4290 dinara
61-70 kvadrata 4790 dinara
71-80 kvadrata 5290 dinara
81-90 kvadrata 5790 dinara
91-100 kvadrata 6290 dinara
Preko 100 kvadrata po dogovoru

 

 

CENA DEZINSEKCIJE PODRUMA, PLACEVA, TAVANA...

Cene dezinsekcije pri pojavi treće klase krvoločnih insekata krpelja, buva i stenica koje se nalaze u spoljašnjem neživotnom prostoru:

 

KVADRATURA CENA
5-100 kvadrata 3590 dinara
101-200 kvadrata 5190 dinara
201-300 kvadrata 6490 dinara
301-400 kvadrata 7590 dinara
Preko 500 kvadrata po dogovoru

 

NAPOMENA: Cene se odnose na objekte na teritoriji Beograda.


PREPORUČUJEMO