Gel za bubašvabe i mrave Domar Proshka

Naslovna|Preparati za dezinsekciju

Naručite na 065 66 33 731

Aktivna supstanca: Fipronil 0.05%

Gel za dezinsekciju za bubašvabe i mrave DOMAR Proshka u bočici je namenjen za uništavanje crvenih, crnih, američkih bubašvaba i mrava . Jednostavan za korišćenje, aktivni sastojak je najnovija generacija specijalnih prehrambenih filera koji obezbeđuju dobar ukus gela  i kao rezultat , visoku efikasnost čak i pri malim dozama .

Pravna, kao i fizička lica, imaju pravo da se uključe u aktivnosti za dezinsekciju različitih kategorija objekata, uključujući dečije, medicinske i prehrambene objekte, kao i stanove kuće. Pre tretmana dezinsekcije za bubašvabe potrebno je zatvoriti slavine i onemogućiti svaki drugi izvor vode i vlage.

Gel za dezinsekciju se nanosi u tankom sloju, isprekidanom linijom, a primenjuje se u pukotinama i drugim teško dostupnim delovima koji mogu da posluže kao sklonište za insekte. Takođe se primenjuju ispod sudopera, iza frižidera, oko kontejnera za sakupljanje otpada, oko vodovodnih i cevi za grejanje. Za male i srednje veličine bubašvaba potrošnja je  2cm – 4cm gela na tretirane površinama; za velike 4cm – 6cm gela po površini. Kompletno uništavanje bubašvaba dolazi za 2 sata. Ponavljane tretmana se sprovodi najranije za 4 nedelje.

Za uništavanje mrava gel se primenjuje tačkastim postavljanjem po putanji kretanja mrava u intervalima od 2cm između tacaka. Do uništenja mrava dolazi za 2-3 dana. Produženi efekat je 1,5-2 meseca.

Primena:

Gel za dezinsekciju Domar Proshka se primenjuje kao isprekidana linija (na svakih 5-8 cm) za staništa mrava i takozvane “staze” – to su mesta kuda mravi često prenose hranu iz kuhinje u gnezdo.

Savet: da bi se izbeglo prljanje tepiha, pločica, parketa ili laminata, gel se može primeniti na parčetu papira. Ovakav način primjene ne smanjuje efikasnost preparata.

 

30ml Gela za dezinsekciju Domar Proshka za bubašvabe i mrave je dovoljno za tretiranje prostorije ukupne površine do 50 kvadratnih metara.

 

Pre upotrebe gela za dezinsekciju DOMAR Proshka pažljivo pročitajte uputstvo i izbegavajte dodir sa kožom i sluzokožom. Tretman je najbolje raditi gumenim rukavicama, a zatim ruke oprati sapunom i vodom.