Gel za kućne mrave Domar Proshka

Naslovna|Preparati za dezinsekciju

Naručite na 065 66 33 731

Aktivni sastojak – Fipronil 0.05%

Gel za dezinsekciju DomarProshka za kućne mrave – jedan je od najpopularnijih gelova za dezinsekciju, koji se uspešno koriste u istrebljenju mrava iz stana ili  kuće. Ovaj gel za dezinsekciju rešava problem domaćih crvenih i crnih mrava. Detaljniji opis možete pročitati u nastavku.

Gel za dezinsekciju Domar Proshka za kućne mrave dostupan je u obliku gela u specijalnom špricu za nanošenje sa kapacitetom od 30ml.

Preparat se sastoji od aktivnog sastojka – Fipronil – 0.05% koji direktno deluje na insekte, uzrokujući njihovu smrt, stabilizatora i mamca koji privlači mrave. Gel za dezinsekciju Domar Proshka za kućne mrave ima karakterističan miris, tako da će njegova primena biti potpuno nevidljiva i neće vas uznemiravati.

Gel za dezinsekciju Domar Proshka za kućne mrave deluje odmah, ali i nakon 1-2 dana kada kućni mravi koji su uspeli da se vrate u koloniju odnose sa sobom gel koji dovodi do infekcije i uništenja cele kolonije.

Ako je potrebno, preparat se može koristiti uzastopno, ali ne ranije od mesec dana nakon njegove prethodne upotrebe. Gel za dezinsekciju Domar Proshka za kućne mrave ima produženo dejstvo sa visokom efikasnošću u toku 2,5 do 3 meseca.

 

Primena:

Gel za dezinsekciju Domar Proshka za kućne mrave se primenjuje kao isprekidana linija (na svakih 5-8 cm) u staništu mrava i na takozvanim “stazama”, odnosno mestima preko kojih mravi najčešće prenose hranu iz kuhinje u gnezdo.

Savet: da bi se izbeglo prljanje tepiha, plocica, parketa ili laminata, gel se može primeniti na parčetu papira. Ovakav način primjene ne smanjuje efikasnost preparata.

 

30ml Gela za dezinsekciju Domar Proshka za kućne mrave je dovoljno za tretiranje prostorije ukupne površine do 50 kvadratnih metara.

 

Pre upotrebe gela za dezinsekciju DOMAR Proshka pažljivo pročitajte uputstvo i izbegavajte dodir sa kožom i sluzokožom. Tretman je najbolje raditi gumenim rukavicama, a zatim ruke oprati sapunom i vodom.