Gel za vrtne mrave i bubašvabe

Naslovna|Preparati za dezinsekciju

Naručite na 065 66 33 731

Aktivni sastojak: Fipronil – 0.05%

Gel za vrtne mrave i bubašvabe Domar Proshka – jedan je od najpopularnijih gelova za insekte, koji se uspešno koriste u istrebljenju mrava iz stana ili kuća. Savršen je za uklanjanje crvenih i crnih mrava mrava iz bašti. Detaljniji opis gela za vrtne mrave i bubašvabe možete pročitati u nastavku.

Gel za vrtne mrave i bubašvabe Domar Proshka dostupan je kao gel u posebnom špricu  za nanošenje sa kapacitetom od 30 ml.
Fipronil – 0.05% u preparatu direktno deluje na insekte, uzrokujući njihovu smrt, a stabilizatori i mamac za insekte privlači mrave izviđače. Gel za vrtne mrave i bubašvabe Domar Proshka ima karakterističan miris za ta sredstava, tako da će njegova primena biti potpuno nevidljiva i neće vas uznemiravati.

Domar Proshka – Gel za VRTNE MRAVE I bubašvabe deluje odmah, ali i nakon 1-2 dana, tokom kog perioda kućni mravi koji su uspeli da se vrate u koloniju odnose sa sobom gel koji dovodi do infekcije i uništenja cele kolonije.

Ukoliko je u toku primene preparata pada kisa potrebno je ponoviti postupak.

Ako je potrebno, Domar Proshka – Gel za VRTNE MRAVE I bubašvabe se moze koristiti vise puta do potpunog istrebljenja. Gel za vrtne mrave i bubašvabe Domar Proshka ima produženo dejstvo na štetočine sa visokom efikasnošću preko 2,5-3 meseca.

Domar Proshka – Gel za VRTNE MRAVE I bubasvabe primenjuje se stavljanjem tačaka ili linija na 5 do 8cm na stablu drveta ili na stazi mrava.

 

30ml Gela za vrtne mrave i bubašvabe Domar Proshka je dovoljno za prostor ukupne površine do 50 kvadratnih metara.

 

Pre upotrebe Gela za vrtne mrave i bubašvabe Domar Proshka pažljivo pročitajte uputstvo i ne izlažite sluzokožu ili kožu dejstvu preparata. Tretiranje je najbolje uraditi gumenim rukavicama, a zatim oprati ruke sapunom i vodom.

Savet: da bi se izbeglo prljanje pločica, parketa ili laminata, gel se može primeniti na parčetu papira. Ovakav način primene ne smanjuje efikasnost preparata.