Kreda za bubašvabe, stenice i druge insekte

Preparati za dezinsekciju

Naručite na 065 66 33 731

KREDA za bubašvabe, stenice i druge insekte DOMAR Proshka 20gr

Opis: Insecticidno sredstvo ( kreda ) za bubašvabe, mrave, stenice, grinje, buve... Univerzalni preparat za dezinsekciju sa dugim trajanjem.

Uputstvo za upotrebu: 

Za bubašvabe se kreda primenjuje na zadnjim zidovima nameštaja, stolova, ormara, cevi za vodovod i sistema za grejanje (posebno na mestima njihovog ulaza i izlaza), oko kanti za otpad i sl. Tretman se sprovodi istovremeno u svim oblastima kako bi KREDA za bubašvabe, stenice i druge insekte DOMAR Proshka bila što efikasnija.

Za uništavanje grinja kreda se primenjuje na zadnjoj strani tepiha, nameštaja, slika. Takođe se mogu tretirati i pukotine u lajsnama, stolicama i dušecima sa donje strane.

Za uništavanje buva tretiraju, se zaobilazeći pločice i zidove do visine ne više od 1 m, pukotine u podu, prstori između zidova i lajsni.

Za uništavanje muva koristititi kredu na prozorima i ramovima na vrhu vrata, kuhinjskog nameštaja i na drugim mestima gde najverovatnije sleću muve. Kreda od 20gr je dovoljna za 20-30kvm. Ponavljanje tretiranija se vrši nakon pojave novih insekata. Ima produženo dejstvo 4-6 nedelja.

 

Sastav: deltametrin – 0.15 % Prema stepenu opasnosti pripada niskorizičnoj grupi proizvoda.