MAGOFON aparat ruskog porekla Elamed

Fizioterapija

Naručite na 065 66 33 731

MAGOFON-01 uređaj (u daljem tekstu MAGOFON). Uređaj je namenjen za lečenje i profilaksu raznih bolesti. Uređaj je proizveden korišćenjem ekološki čistih materijala bezbednih za Vaš organizam. Uređaj je pouzdan i jednostavno se koristi i u bolnici i u kućnim uslovima. Pre upotrebe MAGOFON-a u kućnim uslovima, molimo Vas da pažljivo pročitate operativno uputstvo radi dobijanja najboljih rezultata.

Faktori fizičkog okruženja su od ključnog značaja za stvaranje života i evoluciju na Zemlji. Ovi faktori čine niz komponenti ekološkog sistema, koji harmonično međusobno reaguju i imaju zdrav uticaj na žive organizme, uključujući i čoveka. Svaki nedostatak ili višak bilo kog životnog fizičkog faktora dovodi do velikih energetskih gubitaka u organizmu i zahteva dodatne mehanizme kompenzacije. Ovo uzrokuje slabiju otpornosti na spoljašnje nepovoljne uticaje i izazivače bolesti.

Efekat lečenja fizičkih faktora je poznat od davnina: sunčanje, masaže, blato i voda kao lek, toplotna terapija i magneto-terapija (stavljanje magnetskog gvožđa na oboleli organ). Prvi pomen kako magnetno polje utiče na ljudsko telo može se pratiti unazad sve dok 5. veka pre nove ere. Efekat lečenja pomoću magneta pominje Aristotel, Plinije Stariji, Paracelzijus i drugi. Nakon mnogo godina iskustva u proizvodnji prenosnih medicinskih sredstava i materijala koji se primenjuju u fizikalnoj terapiji, kancelarija projktanata u Yelatma preduzeću za proizvodnju instrumenata (ELAMED®) razvila je uređaj za integrisani tretman putem naizmeničnog magnetnog polja i vibro-zvučnim signalom širokog opsega.