Mamac za miševe i pacove trenutnog dejstva 100gr

Preparati za deratizaciju

Naručite na 065 66 33 731

Aktivni sastojak: Bromadiolone 0.005 % 

MAMAC Domar Proshka za miševe i pacove u granulama trenutnog dejstva je univerzalno sredstvo za deratizaciju spremno za korišćenje protiv miševa , pacova i voluharica. Ima odličan ukus za glodare. Akcija aktivnog sastojka (difenatsin) pruža efikasno istrebljenje glodara za oko 4–8 dana. Specijalni dodatak ishrani i posebni ukusi poboljšavaju efekat otrovnog mamca za pacove i miševe. Mamac u formi granula dizajniran je za uništavanje glodara u stambenim i poslovnim objektima.

Glodari su uvek stvarali probleme i to ne samo kao osećaj straha u podsvesti kome doprinosi ljigav i neprijatan izgled. Glodari mogu da izazovu značajnu štetu ekonomiji, a ponekad je zaštita od njih veoma teška. Pored toga, oni su nosioci mnogih ozbiljnih bolesti što u velikoj meri navodi na razmišljanje o kupovini sredstava za istrebljenje glodara. Mnogo ljudi je kupovinom MAMCA Domar Proshka za miseve i pacove u granulama trenutnog dejstva uspelo da se otarasi pacova i miševa.

 

Način primene:

Metod primene je veoma jednostavan, jer je za postizanje maksimalnih rezultata dovoljno da se preparat rasporedi na različitim mestima, od 50 do 100gr za pacove i od 20 do 30gr za miseve. Rastojanje na kojem se postavlja MAMAC Domar Proshka za miševe i pacove u granulama trenutnog dejstva treba da bude najmanje 2 -15m. Mamac za pacove i miševe može često da se postavlja, a sve zavisi od broja glodara i buke u stambenim zgradama.

Uticaj preparata je toliko jak da čak i nakon 4-6 dana glodari umiru. Posebna karakteristika primene je činjenica da glodari ne sumnjaju i ne oklevaju da jedu MAMAC Domar Proshka za miševe i pacove u granulama trenutnog dejstva. Da biste započeli borbu morate da kupite ovaj preparat.

Važno je pomenuti da mamac za pacove i miševe može biti opasan po zdravlje kućnih ljubimaca i male dece, pa je  MAMAC “Domar Proska” za miševe i pacove u granulama trenutnog dejstva poželjno držati van domašaja dece i kućnih ljubimaca. Postavljanje  mamaca za pacove i miševe i prikupljanje mrtvih glodara mora se raditi sa rukavicama na rukama.

Glodare koji su umrli nakon tretmana MAMCEM Domar Proshka za miševe i pacove u granulama trenutnog dejstva, poželjno je spaliti i zakopati. Isto treba uraditi sa ostacima mamaca i ambalaže.

Kupite MAMAC Domar Proshka za miševe i pacove u granulama trenutnog dejstva i počnite rat protiv glodara.