Ploča insekticid protiv komaraca Domar Proshka

Preparati za dezinsekciju

Naručite na 065 66 33 731

Opis: Preparat za dezinsekciju u obliku insekticidne ploče zelene ili plave boje, odvojeno ili u paketu sa elektrofumigatorom.

Namena: Za uništavanje komaraca u prostorijama.

Primena: U stambenim i poslovniom objektima, u vrtićima, školama, bolnicama…

Sastav : Aktivna supstanca – Etoka River (Praletrin) – 10 mg / tanjir. parfem, kolorant, rastvarač.

Način upotrebe: Otvorite paket( tablete) i postavite ih u aparat tj. elektrofumigator. Uključite uređaj na električnu mrežu (220V) tako da je ploča horizontalna. Komarci počinju da umiru nakon 10-15 minuta posle ukljucenja sredstva u elektricnu mrežu, a ukupni gubitak dešava se za 25-60 minuta. Ploča se može koristiti više puta: Njen život sa neprekidnom upotrebom ne više od 12 sati u prostorijama do 20 m3 (do 60 m3) kada se čuva u originalnom pakovanju između upotrebe.

Mere predostrožnosti: Ploču insekticid Domar Proshka posataviti na mestima koja nisu pristupačna deci, bez kontakta sa zapaljivim predmetima. Ne dodirujte elektrofumigator uključen u mrežu vlažnim rukama ili metalnim predmetima.

Osobe koje pate od alergijskih bolesti, veoma osetljive na hemijske ili medicinske supstance, kao i trudnice ili dojilje trebalo bi da primenjuju sredstvo sa oprezom. Držite proizvod u paketu i van domašaja dece, odvojeno od hrane.

Aparat treba da je na udaljenosti od najmanje 1m od lica. Ako ima znakova nelagodnosti treba zaustaviti rad aparata izvlačenjem iz utičnice, pa provetriti prostoriju bar 30 minuta. U slučaju poteškoća sa disanjem i nelagodnim osećajem u ustima (gorka, suva) – isperite usta sa 2% rastvorom sode bikarbone.