Pšenica - trostruki udar Domar Proshka

Preparati za deratizaciju

Naručite na 065 66 33 731

Pakovanje – kutija 200g.

Pakovanje – kesa 150g.

Pakovanje – kesa 40g.

Univerzalni preparat za deratizaciju protiv miševa , pacova i voluharica Trostruki udar DOMAR Proshka ima odličan ukus za glodara kao prirodno zrno pšenice. Akcija aktivnog sastojka (difenatsin) pruža efikasno istrebljenje glodara za oko 4 – 8 dana. Specijalni dodatak ishrani – ukus dimljenog mesa – poboljšava ukus otrovnog mamca za pacove i miševe.

Mumificirajući efekat

Glodari su uvek stvarali probleme i to ne samo kao osećaj straha u podsvesti kome doprinosi ljigav i neprijatan izgled. Glodari mogu da izazovu značajnu štetu ekonomiji, a ponekad je zaštita od njih veoma teška. Pored toga, oni su nosioci mnogih ozbiljnih bolesti što u velikoj meri navodi na razmišljanje o kupovini sredstava za istrebljenje glodara. Mnogo ljudi je kupovinom Trostruki udar zrno Domar Proshka uspelo da se otarasi pacova i miševa.

Način primene:

Način primene preparata za deratizaciju Trostruki udar DOMAR Proshka je veoma jednostavan, jer je za postizanje maksimalnih rezultata dovoljno da se preparat rasporedi na različitim mestima koja mogu poslužiti kao sklonište za glodare. Rastojanje na kojem se postavlja Trostruki udar DOMAR Proshka treba da bude najmanje 2 – 5 m. Mumificirajući mamac za pacove i miševe može često da se postavlja, a sve zavisi od broja glodara i nivoa buke u stambenim zgradama.

Uticaj preparata je toliko jak da čak i nakon 4-6 dana glodari umiru. Posebna karakteristika primene je činjenica da glodari ne sumnjaju i ne oklevaju da jedu Trostruki udar DOMAR Proshka. Da biste započeli borbu morate da kupite ovaj preparat.

Važno je pomenuti da mamac za pacove i miševe može biti opasan po zdravlje kućnih ljubimaca i male dece, pa je Trostruki udar DOMAR Proshka poželjno držati van domašaja dece i kućnih ljubimaca. Postavljanje  mamaca za pacove i miševe i prikupljanje mrtvih glodara mora se raditi sa rukavicama na rukama.

Glodare koji su umrli nakon tretmana Trostruki udar DOMAR Proshka, poželjno je spaliti i zakopati. Isto treba uraditi sa ostacima mamaca i ambalaže.

Kupite Trostruki udar DOMAR Proshka i počnite rat protiv glodara.