Tečnost za komarce Domar Proshka

Preparati za dezinsekciju

Naručite na 065 66 33 731

Preparat za dezinsekciju u vidu transparentnog tečnog isparljivog polimera ubočici u obliku šipke sa ili bez elektrofumigatora.

Namena: Uništavanje komaraca u prostorijama. Upotreba normalna (uključujući prisustvo dece).

Sastav: Aktivna supstanca – Praletrin – 0.75%, stabilizator (Agidol), parfem, isparivač, rastvarač (tečni parafin).

Način primene: Otvorite pakovanje sredstva za dezinsekciju u kome se nalazi bočica. Odvrnite plastični poklopac sa bočice, ubacite šipku u sredstvo za dezinsekciju i priključite ga na aparat. Uključite uređaj na električnu mrežu (220V) tako da je boca u uspravnom položaju.  Uginuće komaraca u prostoriji se postiže za manje od 1 sat.

Boce od 30 ml do 45 se mogu koristiti više puta kada se čuvaju u originalnom pakovanju između upotreba. U dobro ventiliranoj sobi sa otvorenim prozorom elektrofumigator može biti ostavljen da radi preko noći u sobi oblasti ne manje od 13 m2, ~ (35 m3).  30 ml Vial dizajniran za rad za 360 sati, od 45 ml – za oko 500 sati.

Mere predostrožnosti: Tečnost za komarce Domar Proshka posataviti na mestima koja nisu pristupačna deci, bez kontakta sa zapaljivim predmetima. Ne dodirujte elektrofumigator uključen u mrežu vlažnim rukama ili metalnim predmetima.

Osobe koje pate od alergijskih bolesti, veoma osetljive na hemijske ili medicinske supstance, kao i trudnice ili dojilje trebalo bi da primenjuju sredstvo sa oprezom. Držite proizvod u ambalaži i van domašaja dece, odvojeno od hrane.

Aparat treba da je na udaljenosti od najmanje 1m od lica. Ako ima znakova nelagodnosti treba zaustaviti rad aparata izvlačenjem iz utičnice, pa provetriti prostoriju bar 30 minuta. U slučaju poteškoća sa disanjem i nelagodnim osećajem u ustima (gorka, suva) – isperite usta sa 2% rastvorom sode bikarbone.